KNJIGA KOJA SE NE ČITA

Izvor: Kurir, 18.Jun.2011, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KNJIGA KOJA SE NE ČITA

Nešto potpuno drugačije! U prelepom ambijentu restorana “Trandafilović” održana je promocija kupon-knjige “VodiMe-TakeMeTo”.

Nešto potpuno drugačije!

U prelepom ambijentu restorana “Trandafilović” održana je promocija kupon-knjige “VodiMe-TakeMeTo”.

Knjiga je, kako su najavili na promociji, ne čita, ali je veoma korisna. Kad kupujete uz ovu knjigu, možete da uštedte i do 2.000 evra!

U njoj se nalaze kuponi s popustima iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << najznačajnijih delatnosti, sa prestižnim firmama u okviru grada Beograda. Ima 430 strana, sa preko 500 kupona koji vam omogućavaju znatnu uštedu kućnog budžeta.

Kupone možete iskoristiti u restoranima, klubovima, šopingu, hotelima, turističkim agencijama, fitnes i spa centrima, bioskopima, pozorištima, klinikama...

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.