Vladimir Volkov: Nemam veze ni sa čijim raskidom

Izvor: Story, 22.Mar.2015, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladimir Volkov: Nemam veze ni sa čijim raskidom

Fudbaler Vladimir Volkov govori o tome kako sa svojom bivšom devojkom Ana Marijom Žujović nije u kontaktu više od godinu dana, kao i da nije povod za njen prekid veze sa voditeljem Vladimirom Stanojevićem, i otkriva da ima novu izabranicu.

Foto: Luka Šarac, Story Press, Instagram

Prvotimac Partizana i reprezentacije Crne Gore, Vladimir Volkov (28), često je dovođen u vezu sa brojnim  popularnim devojkama. Starleta Stanija Dobrojević i sportistkinja Ana Marija >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Žujović samo su neke od pripadnica nežnijeg pola koje su povezivane sa levonogim fudbalerom, zbog čega je neretko boravio na žutim, umesto na sportskim novinskim stranama. Nedavno je etiketiran kao krivac za raskid Ane Marije i voditelja Vladimira Stanojevića jer su navodno njegove sms prepiske sa zgodnom crnkom bile povod za to da zaštitno lice TV Pink fizički nasrne na svoju tadašnju izabranicu.

- Nemam veze sa tim i ne znam da li postoji jednostavniji način da to objasnim. Ana Marija i ja nismo u kontaktu duže od godinu dana. Molim vas da me više ne dovodite u vezu sa tom temom – počinje priču Volkov koji je da bi zaštitio sebe od daljih spekulacija, nedavno na društvenoj mreži Instagram objavio fotografiju svoje sadašnje izabranice Jovane Milinković.

- To je devojka sa kojom se trenutno viđam. Ona mi je veoma interesantna i prija mi da provodim vreme sa njom. Njenu sliku sam postavio na društvenu mrežu jer su novinari počeli da pišu kako mi je emotivna partnerka osoba sa kojojm nemam ništa - naglašava on, aludirajući na pobednicu prve sezone rijalitija Parovi Zoricu Dukić.

Inače, sportista smatra da nije njegova krivica to što je čest gost rubrika posvećenim privatnim životima javnih ličnosti.

- Kao sportista, uopšte ne želim da budem učesnik takvih priča. Međutim, to se jednostvano dogodi. Naravno, sa nekim devojkama koje su dovođene u vezu sa mnom i jesam imao izgrađen emotivan odnos, ali češće se događalo da je reč o potpunim izmišljotinama. Jesam ja druželjubiv i komunikatovan. Pored toga, verujem u muško-ženska prijateljstva i imam dosta drugarica. Često se u njihovom društvu pojavim na nekom javnom mestu i sutradan u novinama pročitam kako imam novu devojku. Onda sa tom drugaricom za koju drugi tvrde da mi je devojka odem da popijemo kafu i ne preostane nam ništa drugo nego da se šalimo na račun neistina. I čitavo naše društvo tako dobije povod za šalu – priča Vladimir, i otkriva kako zapravo uživa da provodi slobodno vreme.

- Volim da nakon završenih profesionalnih obaveza sa društvom izađem u grad ili neki restoran. Zahvaljujući karijeri koju gradim, imam tu mogućnost lagodnijeg života u odnosu na neke moje vršnjake. Ipak, ne radim ništa što nije normalno, niti sam svesno davao povoda medijima da mi dodeljuju opise poput onih da sam zavodnik i slično. Ljudima sa kojima se privatno družim takođe smeta to što sam u javnosti predstavljen kao osoba koja zapravo nisam - kaže Volkov, čije su sve ambicije okrenute ka Partizanu, osvajanju titule domaćeg šampiona i izgradnji inostrane karijere. Ugovor sa crno-belima važi mu do juna i nada se da će njegov kvalitet prepoznati fudbalski agenti iz evropskih liga, kao i da će u predstojećeoj sezoni ostvariti internacionalni angažman. Na tom putu preostaje mu i da svoje nadahnuće pronađe i zansivanjem porodice.

- Tačno je da se fudbaleri veoma mladi ožene i postanu roditelji. To im pomogne da zaokruže jedan deo života i nastave da idu napred ostvareni na svim poljima. Evidentno je da ću ja kao malo zreliji ući u te vode za razliku od mnogih mojih kolega. Ipak, uskoro punim 29 godina i naravno da planiram da osnujem porodicu – kaže Volkov.

Piše: Stefan Tošović

Izvor: Story.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.