Vin Dizel jedva zdaržao suze govoreći o gubitku brata (VIDEO)

Izvor: Story, 22.Mar.2015, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vin Dizel jedva zdaržao suze govoreći o gubitku brata (VIDEO)

Na premijernoj projekciji poslednjeg filma tragično nastradalog Pola Vokera, njegov brat Vin Dizel održao je dirljiv govor prisetivši se lepih trenutaka kroz koje su prošli zajedno

Vin Dizel, foto: Profimedia

Na projekciji filma Fast and Furious 7 u Los Anđelesu Vin Dizel prisetio se svog pokojnog brata Pola Vokera, koji je je 30. novembra 2013. u 41. godini izgubio život u saobraćajnoj nesreći.

   

- Nakon snimanja filma uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << bi me odvukao sa strane i rekao kako najbolje još nije došlo. Bio je moj brat, bio je najbolji od nas. Radujte se filmu, on bi tako hteo - rekao je četrdesetsedmogodišnji Dizel, koji je tokom dirljivog govora jedva uspevao da zadrži suze.

Podsećamo, Voker je tragično izgubio život u 41. godini kada je, vraćajući se sa dobrotvorne večere, auto kojim je upravljao njegov prijatelj, izgubio kontrolu i velikom brzinom udario u stub pored puta. ž

Pol je iza sebe ostavio šesnaestogodišnju ćerku Meodu.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.