Video „Love Has No Labels“ dobija nastavak u saradnji sa Amazonom

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 03.Feb.2022, 15:06

Video „Love Has No Labels“ dobija nastavak u saradnji sa Amazonom

Spot koji je organizacija Ad Council lansirala 14. februara 2015. godine i koji je osvojio Emmy nagradu za najbolju reklamu, dobija nastavak povodom ovogodišnjeg Dana zaljubljenih.



Slušaoci čiji uređaji podržavaju virtuelnog asistenta, mogu da ga pitaju „Šta je ljubav“ i dobiju odgovor od ljudi različitog porekla i identiteta koji dele šta za njih >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << znači ljubav. Pitanje pomaže da se osveste različita tumačenja ljubavi i neguje inkluzivnost, pomažući ljudima da podele svoje glasove.

Nova kampanja „Alexa, What is Love?“ ima za cilj da edukuje slušaoce i podstakne ih da preduzmu smislene akcije u borbi protiv pristrasnosti i u širenju inkluzivnosti.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.