Izvor: B92, 28.Avg.2002, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki radovi na elektro mrezi u Beogradu u nedelju

Beograd -- Direktor Elektrodistribucije Beograd Dragan Novakovic najavio je da ce u nedelju prepodne uzi centar grada i deo Vozdovca biti bez struje od sest do 11 sati. Novakovic kaze da je to najveci obim planiranih iskljucenja u poslednjih dvadesetak godina, a zbog neodloznih radova na mrezi. "Jasno je da se radi o planiranim radovima i ovo je, od kako sam ja u Distribuciji, znaci 26 godina, najveci obim iskljucenja potrosaca zbog planiranih radova. Verovatno ste, neki mozda i od vas, suoceni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa time da se dobar deo iskljucenja, ali manjeg obima, lokalnog karaktera, vrsi vec dve nedelje, ali to je, kazem, u odnosu na ovo iskljucenje koje se planira za nedelju, daleko, daleko manje", kaze Novakovic.

Prema recima Novakovica u toku radova bice iskljucivani i neki prioriteti, kao sto su ambasade, zgrada Narodne banke Jugoslavije, hotel Mazestik , ali ne i prioriteti prvog reda kao sto su bolnice.

U EPS -u upozoravaju gradjane da ne koriste liftove u nedelju, izmedju sest i osam sati ujutro, kada pocinju iskljucenja, jer nece biti intervencije iz distribucije, ako bude eventualnog zaglavljivanja stanara.

U nedelju 1. septembra pet sati bez struje bice Knez Mihajlova, Zeleni Venac, Dorcol, delovi Karaburme i podrucje oiviceno ulicama 27. marta, Ruzveltovom, Mije Kovacevica i 29. novembra. Bez struje bice i delovi centra od ulice Kneza Milosa do pijace Kalenic i oko same pijace i Neimar. U sirem pojasu grada, restrikcija ce biti u delovima naselja Medakovic, Konjarnik i Sumice, podrucja u blizini Gradske bolnice i Cvetkove pijace i delovi Velikog i Malog mokrog luga.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.