Izvor: Luftika.rs, 15.Jan.2024, 23:25

Vatrenu Italijanku optužuju da je nimfomanka zaslužna za krah karijere poznatog sportiste

Mateo Beretini je trebalo da u ponedeljak počne turnir na Australijan openu, a rival bi mu bio Stefanos Cicipas, ali je Italijan odustao od takmičenja.
Zvanični razlog za odustajanje od Australijan opena je povreda desne noge, međutim, mnogi spekulišu da je jedan od krivaca njegova nestvarna devojka, koja je vremenom stekla epitet nimfomanke.
„Mateo planira da odigra dugu sezonu sa mnogo takmičenja i nastupi kada nije u vrhunskoj formi bili bi rizični“, saopštio je tim 27-godišnjaka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << prenosi Sportal.








View this post on Instagram


















A post shared by Melissa Satta (@melissasatta)


Italijan je mesecima u ćorsokaku. Poslednji ozbiljniji meč odigrao je još u avgustu kada je povredio zglob u drugom kolu US Opena protiv Francuza Artura Rinderkneha.
On je pre nekoliko nedelja sa puno optimizma najavio nastup u Melburnu, ali nije uspeo ni da nastupi u egzibicionom meču protiv Dominika Tima, što je i tada izazvalo sumnju u njegovu fizičku spremnost.








View this post on Instagram


















A post shared by Melissa Satta (@melissasatta)


Tako su povrede, ali i sudbina, ponovo ugasile Beretinijevu želju i volju da se vrati u vrhunski tenis, ali ga sada čeka dodatni pad na ATP listi, pošto je trenutno na 125. mestu.
Ima dosta onih koji za Beretinijevu propast krive njegovu deset godina stariju devojku, poznatu italijansku manekenku i TV voditeljku Melisu Satu.
Ova 37-godišnja žena ranije je optužena da je seksom i požudom uništavala karijere drugih sportista, kao što je bio slučaj sa Kevinom Prinsom Boatengom dok je bio član Milana.
Nedavno je i sama Sata govorila o seksualnim aktivnostima sa Beretinijem, rekavši da oni imaju odnose kad god to zaista žele.
– Koliko često imamo s**s? Neću reći koliko, ali uveravam vas da to radimo onoliko često koliko i svi oni koji su zajedno.








View this post on Instagram


















A post shared by Melissa Satta (@melissasatta)


– Uopšte ne gubim želju za s**som, nikada mi se to nije desilo. Bila sam sa bivšim mužem deset godina i nije jenjavao.
Zavisi kako uspostavite vezu, da li radite na tome ili je pustite – rekla je poznata Italijanka.
Simptomatično je da je Beretinijev teniski pad počeo odmah nakon što je prošle godine stupio u vezu sa Satom i uglavnom je bio povređen…
Za nju kažu da je najlepša žena na svetu, evo kako izgleda u 7 ujutru bez šminke (FOTO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.