Van Dam se po drugi put razvodi od iste supruge!

Izvor: Story, 22.Mar.2015, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Dam se po drugi put razvodi od iste supruge!

Pedesetčetvorogodišnji glumac Žan Klod Van Dam i tri njegova godine starija izabranica Gledis Poruges Van Varenberg prvi put su u braku bili od 1987. do 1992. godine, a sada su, nakon 16 godina braka, ponovo rešili da se rastanu.

Gledis Portuges i Žan Klod Van Dam, foto: Profimedia

Od glumca, koji je najpoznatiji po ulogama u akcionim filmovima, Gledis je prvi put odlučila da se rastane jer je imao aferu s glumicom Darsi Lapjer s kojom je kasnije završio i u braku. >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Nju je prevario s pevačicom Kajli Minog, a na kraju se opet vratio Gledis s kojom se ponovo venčao 1999. godine. Par ima sina Kristijana i ćerku Bjanku, dok glumac sa bivšom suprugom Darsi ima i sina Nikolasa.

Inače, glumcu je ovo peti razvod po redu, budući da je pre prvog braka sa Gledis, od 1980. do 1984. bio u braku i sa Marijom Rodrigez, a od 1985. do 1986. i sa Sintijom Derderijan.

Gledis je ovog puta kao razlog razvoda navela nepomirljive razlike.

Glumcu je 1998. godine dijagnostikovan bipolarni poremećaj, a na vrhuncu karijere bio je zavisan o kokainu.

Godinama je bio u rangu s kolegama Arnoldom Švarcenegerom i Silvesterom Staloneom.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.