VIP koktel u Skupštini grada Beograda povodom popularizacije rvačkog sporta

Izvor: Story, 25.Dec.2015, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIP koktel u Skupštini grada Beograda povodom popularizacije rvačkog sporta

Sinoc su u Skupstini grada Rvacki klub "Radnicki" i Rvacki savez Beograda uprilicili VIP koktel kome je prisustvovalo vise od 150 zvanica iz sveta sporta, politike, kulture, zabave i medija.

Foto: Promo

Tom prilikom urucene su i tradicionalne nagrade za doprinos razvoju i popularizaciji rvackog sporta koje su dobili Ministar za sport i omladinu Vanja Udovicic umesto koga je nagradu primio Dr. Mirko Kantar iz istog ministarstva a urucio je potpredsednik Narodne >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << skupstine Vlade Srbije, Vlada Marinkovic, potom Gradski sekretar za sport Slavko Gak koji je nagradu primio iz ruku Dragana Sebulova, predsednika RK "Radnicki" i konacno, veteran, nosilac nacionalnog priznanja i rvacka legenda Momir Kecman kome je nagradu urucio Nesa Vukovic, predsednik Skupstine RK "Radnicki".

Prisutnima su se obratili i Mladen Kecman, direktor "Radnickog" kao i prvi covek Rvackog saveza prestonice Dr. Goran Kasum, obojica bivsi reprezantivci i osvajaci znacajnih medalja kako u bivsoj Jugoslaviji, tako i u svetu a prikazan je i kratak film o razvoju kluba sa Crvenog Krsta, dok je za muzicki deo programa bila zaduzena pijanistkinja Biljana Milin.

Koktelu su pored brojnih sportskih radnika, privrednika, advokata, predstavnika vlasti i ministarstava Vlade Srbije prisustvovali i pevacica Goca Trzan sa suprugom, menadzer Sasa Matejic, Gru, Niggor, Bane Lalic, Djordje David, Miki Peric i drugi.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.