Izvor: Radio 021, 18.Maj.2023, 08:00

VIDEO: Troje dece i beba pronađeni živi u džungli dve nedelje nakon pada aviona

Četvoro dece, među kojima i beba od 11 meseci, pronađena su živa više od dve nedelje nakon što se avion u kojem su putovali srušio u gustu džunglu u kolumbijskoj pokrajini Caqueta.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČUDO U DŽUNGLI Troje male dece i beba nađeni živi dve nedelje nakon pada aviona: Spasioci izgubili nadu, a onda su VIDELI OVO (FOTO)

Izvor: Blic, 18.Maj.2023

Četvoro dece, uključujući 11-mesečnu bebu, pronađeno je živo više od dve nedelje nakon što se avion kojim su putovali srušio u gustoj džungli u kolumbijskoj provinciji Кaketa.

Nastavak na Blic...

Kolumbijska djeca nađena živa u džungli sedmicama nakon pada aviona

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Maj.2023

Četvero djece iz domorodačke zajednice u Kolumbiji pronađeno je živo na jugu zemlje više od dvije sedmice nakon što se avion u kojem su putovali srušio u gustu džunglu, rekao je u srijedu predsjednik Kolumbije Gustavo Petro. Djecu su spasili pripadnici vojske, vatrogasci i službenici civilnog...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.