Izvor: Luftika.rs, 27.Sep.2022, 21:15

“Uzeo sam nož i naredio joj da ćuti… Strah žena me je uzbuđivao” Jeziva ispovest Igora Miloševića, silovatelja zbog kog strahuje Beograd (VIDEO)

Serijski silovatelj Igor Milošević nedavno je pušten na slobodu posle 15 godina provedenih u zatvoru. Njegov izlazak iz zatvora uznemirio je javnost, povela se priča gde se nalazi i šta sada radi, pa su se društvene mreže usijale od komentara zabrinutih majki i žena.
– Priznajem, ja sam višestruki silovatelj! Prvi put sam silovao kad sam imao samo deset godina, nisam tada ni znao da to ne sme da se radi. Dok sam silovao i pljačkao, osećao sam slobodu! Bio sam tada bolestan, jako >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << bolestan, a sada znam da sam činio zlo i više to neću. Od 14. godine na slobodi sam sve ukupno proveo manje od tri meseca. U zatvoru sam tražio lutku za seks, ali mi je nisu dali, kažu, iz bezbednosnih razloga… – rekao je on u izjavi za Informer.
Očuh ga zlostavljao Milošević kaže da je od najranijeg detinjstva živeo u vanrednim okolnostima.

– Moj otac je nožem ubio čoveka i otišao je u zatvor kad sam bio jako mali, više ga se uopšte i ne sećam… Počeo sam da kradem kad sam imao samo pet godina, a sa šest godina sam očuhu ukrao pare iz novčanika i odvezao se vozom do Pule. Hteo sam da idem u Rovinj, da vidim more. Tamo sam na plaži ukrao novčanik od mladića i devojke koji su se ljubili. Hvalio sam se time i policija me je odmah uhvatila i vratila kući. Očuh me je tada skinuo golog u podrumu kuće u Dalmatinskoj ulici, gde smo živeli, pa me vezao kablom i satima me tukao, sve pred mojom majkom, koja je do tada bila moja heroina. Ali kakva to majka može da dozvoli da se to radi njenom detetu? Starija sestra me je oslobodila tek posle tri sata. Mislim da sam tada, zbog majke, i zamrzeo žene… – priseća se Milošević.
Priznaje da je prvi put silovao kad je imao samo deset godina i za to nije snosio nikakve posledice!
– Ušao sam tada kroz prozor jedne kuće, da kradem. Žena je spavala unutra i probudila se kada sam ušao u njenu sobu. Potegao sam nož i rekao joj da ćuti. Tada sam to uradio, silovao sam je… Za mene je to bio veliki uspeh! Osećao sam se slobodno! Radio sam u tim godinama razne stvari, policija me je slala u dom za nezbrinutu decu, a ja bih uvek pobegao i opet hteo da budem slobodan – priča Milošević, povezujući reč ‘slobodan’ sa pljačkama i silovanjem, zbog čega je utisak reportera Informera da Igor nije sasvim shvatio kakvo je zlo naneo ljudima i da se zapravo i ne kaje.
‘Uzbuđivao me je strah kod žrtava!’ Na pitanje reportera da li se kaje što je silovao žene i upropastio im živote, Igor Milošević kaže da mu to u tom trenutku nije bilo bitno, ali da se ‘kasnije pokajao’.
– Strah kod tih žena i moja sloboda i uzbuđenje da mogu da radim šta hoću sa njima, zato sam to radio. Kajanje dolazi kasnije… Tada, dok napadam, nema kajanja, već samo hoću da ispunim svoje želje i da vidim njihovu nemoć. Ako me pita: ‘Šta želiš?’, ja izgubim želju, ali ako vidim strah, idem do kraja. Bilo je slučajeva da uđem u radnju, pokažem nož i tražim pare, a radnica mi zalepi šamar i ja kažem: ‘Izvini’ i izađem – rekao je Milošević.
“Sistem mi je dozvolio da budem slobodan i silujem” Kaže da je od 14. pa do 30. godine proveo u raznim zatvorima i da mu je u to vreme sistem dozvoljavao da bude ‘slobodan’, da silujem.
Igor je, dok je bio u zatvoru, po sopstvenom priznanju, izbo dvojicu drugova.
– Prvi put sam se sa drugarom posvađao zbog mesta u TV sali i ubo sam ga nožem ispod rebra. Drugi put sam se sa drugom na Vaskrs tucao jajima i on me je pobedio, a ja sam ga ubo nožem kod srca, samo, srećom, plitko. Osuđivan sam za to, ali nikada nisam izdržao te kazne… U zatvoru sam dva puta pokušao i sebe da ubijem. Prvi put sam se isekao razbijenom keramičkom pločicom, a drugi put sam se nagutao lekova, ali nisam uspeo… – priča Milošević, pa odmah nastavlja da šokira:
– U zatvoru sam tražio da naručim lutku za seks, onu iz seks-šopa, ali nisu mi dali, navodno, iz bezbednosnih razloga, iako u zakonu nigde ne piše da se to ne sme! Poslednjih sedam godina sam bio sam u ćeliji, jer sam to tražio i dozvolili su mi…
Milošević napominje i da je 2015, tokom izdržavanja kazne, pristupio Jehovinim svedocima!?!
– Oni su mi prvi dali izbor u životu, nisu mi govorili: ‘Radi ovo, radi ono…’ Učili su me o Bibliji. Dve i po-tri godine posećivali su me svake nedelje, ali ja sada više nisam Jehovin svedok. Kršten sam u Crkvi Svetog Marka i pravoslavac sam… U zatvoru sam dosta igrao šah i tri puta sam bio šampion, dobio sam i medalje…
Izvor: Informer
Zbog Igora Miloševića BG policija u pripravnosti, poznato gde boravi serijski silovatelj

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SILOVAO ŽENE JER UŽIVA U NJIHOVOM STRAHU?! Šok iskaz Igora Miloševića je dokaz važnosti "Blicove" incijative za nadzor serijskih silovatelja: Prvi put je silovao već sa 10 godina i još mu nismo STALI NA PUT!

Izvor: Blic, 27.Sep.2022

Šokantan iskaz koji je serijski silovatelj Igor Milošević dao Informeru najbolja je potvrda zašto je važna "Blicova" inicijativa da se odredbe "Marjinog zakona", koji je namenjen za praćenje pedofila, primeni i na silovatelje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.