Univerexport od sad dostupan na Glovo aplikaciji, sa brzom isporukom preko 5000 proizvoda u 10 gradova

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 01.Apr.2024, 12:16

Univerexport od sad dostupan na Glovo aplikaciji, sa brzom isporukom preko 5000 proizvoda u 10 gradova

Počevši od ove nedelje, u kategoriji Supermarket, Glovo korisnici imaju pristup ka čak 5000 različitih proizvoda iz Univerexport ponude, sa brzom isporukom na kućni prag, od približno 30 minuta. Trenutno, na Glovo aplikaciji, postoji 28 Univerexport lokacija u 10 gradova: Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Somboru, Pančevu, Zrenjaninu, Kruševcu, Jagodini, Lazarevcu i Obrenovcu.
Od kategorija koje su na raspolaganju Glovo korisnicima u okviru Univerexport ponude nalaze se delikatesi, hleb i pecivo, kafa i čaj, konzervirana hrana, proizvodi za ličnu higijenu i kozmetika, meso i riba, mleko, mlečni proizvodi i jaja, osnovne životne namirnice, pivo i sidre, sladoledi, slatkiši i grickalice, smrznuti proizvodi, sokovi i energetska...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.