United Grupa se pridružuje inicijativi Globalni dogovor Ujedinjenih nacija

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 15.Maj.2023, 16:39

United Grupa se pridružuje inicijativi Globalni dogovor Ujedinjenih nacija

U okviru United Grupe u Srbiji posluju kompanije SBB i njeni servisi EON i Total TV, najveća integrisana online i TV prodavnica Shoppster, a medijske sadržaje emituju televizije i portali N1, Nova S i Sport Klub.

United Grupa se ovom inicijativom pridružuje hiljadama drugih kompanija širom sveta, koje su posvećene odgovornom poslovanju. Globalni dogovor Ujedinjenih nacija je ujedno i poziv kompanijama da svoje poslovanje i strategije usklade sa deset globalno prihvaćenih principa >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << u oblastima ljudskih prava, rada, životne sredine i borbe protiv korupcije i da preuzmu akcije kako bi podržali ciljeve i prioritete Ujedinjenih nacija oličene u ciljevima održivog razvoja.

Mi u United Grupi smo posvećeni integrisanju odgovorne prakse u sve aspekte našeg poslovanja i radu sa našim partnerima na stvaranju održive budućnosti za sve. Naša odluka da se pridružimo Globalnom dogovoru Ujedinjenih nacija je pokazatelj naše posvećenosti odgovornoj poslovnoj praksi. Srećni smo što radimo zajedno sa drugim kompanijama i agencijama na ovoj inicijativi i radujemo se što ćemo pomoći u donošenju pozitivnih promena za sve”, izjavila je Viktorija Boklag, izvršna direktorka United Grupe.

Pokrenut 2000. godine, Globalni dogovor Ujedinjenih nacija je najveća svetska inicijativa za korporativnu održivost koja uključuje više od 15.000 kompanija i 3.000 neposlovnih potpisnika u više od 160 zemalja i sa više od 70 lokalnih mreža.

O United Grupi:

United Grupa sa sedištem u Holandiji, vodeći je telekomunikacioni i medijski operator u Jugoistočnoj Evropi. Kompanija posluje u osam zemalja, ima preko 15 miliona korisnika, približno15.000 zaposlenih, kao i godišnje prihode od oko 2,7 milijardi evra. United Grupa ima najširu pokrivenost mrežom u regionu i nudi korisnicima najatraktivniji izbor TV sadržaja iz celog sveta. Značajna ulaganja u digitalnu infrastrukturu, medijski sadržaj i tehnologiju, osiguravaju izvrsnost proizvoda i usluga koje pruža korisnicima. United Grupa je od marta 2019. godine u većinskom vlasništvu BC Partners, jedne od najvećih investicionih kompanija u svetu.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.