Izvor: Luftika.rs, 07.Dec.2022, 12:19

Učenica (13) u Beogradu pokušala da skoči sa prozora zbog 1 iz matematike

Prava drama odigrala se u ponedeljak oko 13 časova u jednoj Osnovnoj školi u Beogradu kada je učenica (13) nasred časa pokušala da skoči sa prozora, javlja „Telegraf.rs„.
Samo zahvaljujući pribranosti nastavnice koja je uspela da zadrži devojčicu sprečena je tragedija.
– Devojčica je tog dana dobila jedinicu iz matematike. Nastavnica joj je rekla da će moći da je popravi već narednog časa, ali ona nije mogla da se smiri.
Zatražila je od profesorke da joj otvori >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << prozor jer se ne oseća dobro. Tada je iskoristila njenu nepažnju i pokušala da skoči sa njega.
Međutim, nastavnica ju je uhvatila. Sve se dešavalo na času matematike pred celim odeljenjem- kaže naš izvor.
O slučaju je obaveštena policija i tužilaštvo.
Devojčica je smeštena u bolnici na lečenju.
Podsetimo, juče je jedna učenica pokušala da se ubije tako što je popila asepsol, a nedavno je dečak koji je učestvovao u maltretiranju nastavnice iz Trstenika pokušao da se obesi.
Nakon kontrolnog izašla i popila rastvor, novi detalji o pokušaju samoubistva učenice (16) iz Beograda
Izvor: Telegraf.rs.

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

NOVA DRAMA U OSNOVNOJ ŠKOLI Devojčica pokušala da skoči kroz prozor zbog JEDINICE iz matematike! Nastavnica sprečila TRAGEDIJU!

Izvor: Pančevac-online.com, 07.Dec.2022

Prava drama odigrala se u ponedeljak oko 13 časova u jednoj Osnovnoj školi u Beogradu kada je učenica (13) nasred časa pokušala da skoči sa prozora. Samo zahvaljujući pribranosti nastavnice koja je uspela da zadrži devojčicu sprečena je tragedija. – Devojčica je tog dana dobila jedinicu...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.