Izvor: Radio 021, 11.Mar.2024, 19:49

Ubio suprugu pa pokušao samoubistvo: Telo žene pronađeno u kući na Vidovdanskom naselju

Policija je danas u kući u Novom Sadu pronašla telo žene, a sumnja se da ju je ubio suprug koji je nakon toga pokušao samoubistvo.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubio suprugu u porodičnoj kući, pa pokušao samoubistvo skokom sa Temerinskog mosta

Izvor: NoviSad.com, 11.Mar.2024

Policija je večeras u kući na Vidovdanskom naselju pronašla telo žene, a sumnja se da ju je ubio suprug koji je nakon toga pokušao samoubistvo. Naime,..

Nastavak na NoviSad.com...

Mediji: Ubio suprugu, pa pokušao samoubistvo u Novom Sadu

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Mar.2024

Policija je u ponedeljak popodne kući u Novom Sadu pronašla telo žene sa znacima nasilne smrti, potvrđeno je za N1 iz novosadske policije. Mediji su preneli da je muž ubijene pokušao samoubistvo skokom s mosta, a policiji je, navodno, prethodno priznao da je ubio suprugu. On je izvučen iz vode...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Zaštitnik građana pokrenuo kontrolu nadležnih zbog ubistva žene u Novom Sadu

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Mar.2024, 15:51

Zaštitnik građana je danas po sopstvenoj inicijativi, na osnovu medijskih informacija da je u Novom Sadu na svirep način muž ubio suprugu, a onda pokušao samoubistvo, pokrenuo postupak kontrole zakonitosti i pravilnosti rada Pokrajinskog sekretarijata za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.