U toku je serija Effie treninga

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 17.Feb.2022, 16:04

U toku je serija Effie treninga

Program Effie Awards Serbia, koji se ove godine realizuje po peti put u okviru International Advertising Association – Serbian Chapter, 22. februara organizuje drugi po redu trening za širu stručnu javnost.

Poznato je da sastavljanje prijava za Effie iziskuje mnogo podataka, izvora, različitih dokumenata, ali i znanja, veština i truda. Zbog toga je Organizator ove godine posebnu pažnju posvetio edukaciji namenjenoj svima koji su u Effie proces uključeni na bilo koji način – >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << kao takmičari, članovi žirija, partneri, oni koji se spremaju da po prvi put prijave radove ili to čine godinama unazad, ali žele da se dobro informišu i čuju iskustva onih koji su osvajali nagrade.

Druga po redu edukativna sesija zakazana je za 22. februar (15-16h). Trening pod nazivom Numbers Rule The Universe Effie vodiće Predrag Kurčubić (Managing Director, Ipsos Adria East), iskusni član Effie žirija, koji će dati odgovore na pitanja: Kako koristimo nalaze istraživanja da pokažemo da nam je kampanja uspešna? Možemo li biti sveobuhvatniji, precizniji, svedeniji? Koji nam podaci najčešće nedostaju, a bilo bi zgodno da ih imamo?

Trening je besplatan, a dostupan je široj stručnoj javnosti. Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem obrasca na linku: www.effie.rs/prijavi-se-za-effie-trening. Prijave traju do ponedeljka, 21. februara, do 16.00h.

Drugi rok za prijavu radova je u toku, a svi potrebni materijali za pisanje prijava dostupni su na linku: www.effie.rs/prijava-radova.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.