Izvor: Luftika.rs, 03.Maj.2023, 11:43

U školi na Vračaru ubijeno 8-oro dece i radnik obezbeđenja

U pucnjavi koja se jutros dogodila u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru ubijeno je osmoro dece i radnik obezbeđenja, dok su šestoro dece i jedan nastavnik škole ranjeni i trenutno su zbrinuti u Urgentnom centru i Tiršovoj, saznaje Kurir.
Kako saznajemo, učenik ove škole koji se sumnjiči da je izvršio ovaj zločin pronađen je i uhapšen u školskom dvorištu.
Sve policijske snage su i dalje na terenu i intenzivno rade na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << koje su dovele do ove tragedije.
Oglasilo se Ministarstvo prosvete Zbog tragedije koja se jutros dogodila u OŠ „Vladislav Ribnikar“ kada je učenik te škole pucao na učenike i zaposlene pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova vrše uviđaj, saopštilo je Ministarstvo prosvete.
– Ministar prosvete Branko Ružić je odmah po saznanju o događajima u školi otišao na lice mesta.
Sve relevantne informacije u vezi sa tragedijom i okolnostima pod kojima se desila saopštavaće MUP, dok će se nadležne zdravstvene ustanove oglašavati o stanju povređenih – navodi se u saopštenju.
Ovo je ubica sa Vračara, doneo očev pištolj u školu i započeo krvavi pir, više mrtvih i ranjenih

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo je ubijeni radnik obezbeđenja škole u Vračaru: „Obožavali smo ga, radio je tu godinama“

Izvor: Luftika.rs, 03.Maj.2023

Dragan Vlahović, radnik obezbeđenja u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru ubijen je nakon što je na njega jutros pucao dečak (14) koji je u krvavom pokolju pored njega ubio još osmoro dece.. U pucnjavi ranjeno je šestoro dece i nastavnica istorije T. S. koju su trenutno zbrinuti...

Nastavak na Luftika.rs...

POTRESNA SCENA NA KONFERENCIJI VLADE: Danica Grujičić zaplakala na početku izlaganja (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023

U pucnjavi koja se jutros dogodila u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru ubijeno je osmoro dece i radnik obezbeđenja, dok su šestoro dece i jedan nastavnik škole ranjeni i trenutno su zbrinuti u Urgentnom centru i Tiršovoj...Povodom tragedije na Vračaru, u toku je vanredna konferencija...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.