U Sberbank Srbija vaš novac vredi više

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 19.Feb.2019, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Sberbank Srbija vaš novac vredi više

Dinamika savremenog života čini da je sve manje prilika za dugoročne planove. Odluke se menjaju često, povlačeći za sobom čitav niz aktivnosti. Klijenti u bankama vide sigurno mesto za svoj novac, a štednju kao pouzdan način da svoj kapital uvećaju. Ono što klijentima često predstavlja prepreku u odluci da novac zaista i oroče jeste dužina trajanja oročenja. Upravo na tom temelju Sberbank Srbija kreirala je ponudu štednje u evrima, na period od 6 meseci, uz atraktivnu nominalnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << kamatnu stopu koja iznosi čak 2 odsto. Na ovaj način novac se neminovno uvećava, i tako uvećan dostupan je klijentima za korišćenje u kratkom vremenskom roku“, izjavila je direktorka odeljenja za razvoj proizvoda u sektoru stanovništva Sberbanke Mirjana Đorđević.

Sberbank akcija oročene štednje u evrima počinje 18. februara i trajaće sve do kraja marta. Iskoristite ovu atraktivnu ponudu i već na jesen svoj stečeni kapital uložite u ispunjenje neke davno zamišljene želje.

Više informacija pronađite na vebsajtu: www.sberbank.rs., posetite neku od ekspozitura širom Srbije ili pozovite Kontakt centar Sberbank Srbija na broj 19909

Neka vam ovo proleće donese nešto STVARNO SUPER!

Sberbank Europe Grupa (Sberbank Europe AG) sa sedištem u Beču, Austrija, bankarska je grupacija u 100 procentnom vlasništvu Sberbank Rusija. Sberbank Europe Group prisutna je na osam tržišta Centralne i Istočne Evrope (CIE): u Austriji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Češkoj Republici, Nemačkoj, Mađarskoj, Sloveniji i Srbiji. Sberbank Europe Grupa ima preko 690.000 klijenata, zapošljava 4,080 ljudi u 191 ekspozituri širom Evrope. Zaključno sa 30. junom 2018. godine ukupana aktiva Sberbank Europe iznosi 11,8 milijardi evra.

Website: www.sberbank.at

Sberbank Srbija je deo Sberbank Europe Grupe. Prisutna je na celoj teritoriji Srbije, sa ukupno 33 ekspoziture u 21 gradu (zaključno sa 31.12.2016. godine).

Sberbank Srbija je univerzalna banka koja pruža sve vrste usluga i proizvoda kako za fizička lica, tako i za mala, srednja i velika preduzeća. U kombinaciji sa stručnošću i usmerenošću zaposlenih na klijente, Sberbank Srbija je jedinstven partner u građenju mostova između kompanija u Srbiji, Rusiji i Zajednici nezavisnih država sa sveobuhvatnim portfolijom bankarskih usluga.

Sberbank Srbija kao prva banka u Srbiji, pristupila je u januaru mesecu 2017. godine prestižnom međunarodnom sertifikacijskom programu „Customers’ Friend“, potvrdivši time izrazito visok nivo kvaliteta usluge i odnos sa svojim klijentima i zaposlenima. Sberbank Srbija zasluženo nosi medalju “Jer cenimo naše klijente“.

Zvaničan sajt: www.sberbank.rs

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

U Sberbank Srbija vaš novac vredi više

Izvor: Kamatica.com, 19.Feb.2019

Ukoliko želite da vaš novac bude na sigurnom, brzo dostupan i ujedno radi za vas, pravo mesto za to je Sberbank Srbija. Njihova aktuelna ponuda štednje u evrima pruža mogućnost da oročite novac po nominalnoj kamatnoj stopi od 2 odsto, uz period oročenja na 6 meseci..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.