Izvor: Luftika.rs, 05.Feb.2023, 17:09

U Beogradu nestala tinejdžerka (14), poslednji put viđena sa nepoznatim muškarcem

Jovana Stupar (14) nestala je juče oko podneva. Poslednji put viđena je na Zelenom vencu kako odlazi u pravcu Zemuna i od tada joj se gubi svaki trag.
Porodica moli sve koji su videli Jovanu da o tome obaveste policiju.
Otac nestale Jovane, Nikola Stupar, rekao je da je ona viđena između pola jedan i 15 do jedan u autobusu 88, da je ušla sa nekim momkom koji nosi bele patike, malo starijim od nje oko desetak godina.
– Ona ima 14 godina, napunila pre 12 dana. Viđena je sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << jednim licem u Knez Mihailovoj gde se sa tim licem rastala. To lice je reklo da je ona otišla u pravcu Zemuna. Došli smo do informacije da je možda u tom Zemunu ili da je otišla u Vojvodinu… Ne znam da li je otišla ili oteta, odvedena… Za sve saznajem sada, moje dete je imalo apsolutnu slobodu… Možda sam pogrešio – rekao je otac nestale Jovane.
Izvor: Kurir.rs/Pink

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nestala devojčica u Beogradu: Jovani se na putu prema Zemunu izgubio svaki trag, porodica moli za pomoć!

Izvor: 24sedam.rs, 05.Feb.2023

Ukoliko imate bilo kakve informacije o Jovani Stupar (14) obavestite policiju

Nastavak na 24sedam.rs...

Srećan kraj potrage! Pronađena devojčica (14) koja je nestala na Zelenom vencu

Izvor: 24sedam.rs, 05.Feb.2023

Devojčica je otišla da se upozna sa online drugom i od tada joj se izgubio svaki trag

Nastavak na 24sedam.rs...

Pronađena devojčica (14) nestala u Begradu, poznato u kakvom je stanju

Izvor: Luftika.rs, 05.Feb.2023

Devojčica (14), za koju otac nije znao da li je pobegla ili je oteta, pronađena je nakon što je juče u podne nestala na Zelenom vencu.. Devojčica je dobro, živa je i zdrava.. Tinejdžerka je otišla da se upozna sa online drugom, od kada joj se izgubio svaki trag.. Podsećamo, ona je nestala juče...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.