„Tvoje lice zvuči poznato“ na RTS-u?

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 24.Avg.2015, 07:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Tvoje lice zvuči poznato“ na RTS-u?

Popularni šou, do sada emitovan na Prvoj, „seli“ se na Javni servis?

Domaća štampa prenosi da će šou „Tvoje lice zvuči poznato“ u sledećoj sezoni biti emitovan na Radio-televiziji Srbije.

Simpatično takmičenje, u kom se poznati nadmeću u imitacijama drugih poznatih, do sada je emitovan na Prvoj televiziji. „Informer“ navodi da je produkcija „Emotion“, vlasnik licence za šou, poslala i toj televiziji ponudu, ali da razmatra i druge opcije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com <<
Prvoj je poslata ponuda, i ukoliko se sa njima ne dogovorimo, onda ćemo pregovarati sa drugim emiterima„, rekla je PR „Emotiona“ Milijana Radović.

List dodaje da generalni direktor RTS-a Dragan Bujošević želi da zada udarac konkurenciji tako što će preuzeti to popularno takmičenje, a u njegovom planu rada nalaze se i predlozi za „obrazovne rijalitije“ kao što su „Obnova Narodnog muzeja“, „Jedan dan na snimanju filma“ ili „Pisanje knjige“.

RTS je saopštio da planira sopstvene nove emisije, ali i zanimljive koprodukcije, za narednu sezonu, i da će gledaoce blagovremeno obavestiti o promenama programske šeme.

Izvor: Mondo

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.