Izvor: Luftika.rs, 11.Apr.2023, 18:00

Tuča u Mokrinu: Stolicama udarali momka koji leži na podu pa se hvalili na društvenim mrežama

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak tuče u jednoj kafani u Mokrinu, na kom se vidi da grupa momaka krvnički prebija jednog od gostiju nakon kraće verbalne rasprave.
Svemu je prethodilo i vređanje i pretnje prisutnim gostima od strane nasilnika.
Kako se vidi na snimku, dvojica momaka stolicama i drugim predmetima krvnički su udarala momka koji leži na podu, a prema prvim nezvaničnim informacijama, on je zadobio povrede u vidu fraktura koje su opasne po život, prenosi Telegraf.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> Nakon tuče, nasilnici su se fotografisali krvavi i na društvenim mrežama se hvalili da su „sve razbili“ .
Iz PU Kikinda je potvrđeno da se nemili događaj odigrao i da se sada čeka tužilac da kvalifikuje delo, ali za sada u cilju istrage ne mogu da iznose detalje, a saopštenje se očekuje u narednom periodu.
Trenutno stanje povređenog nije poznato.
Izvor: Telegraf
Pesničenje demonstranata i obezbeđenja u Žagubici i tuča odbornika u Aranđelovcu (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.