Izvor: Luftika.rs, 21.Nov.2023, 19:05

Trojica muškaraca krvnički pretukla Milenka u Novom Slankamenu, preminuo u bolnici 20 dana kasnije

Milenko L. (68) preminuo je u bolnici 20 dana nakon što je na jednom okupljanju početkom oktobra brutalno pretučen. Trojica muškaraca optužena da su ga pretukla uhapšeni su danas.
Do fatalnog sukoba je došlo na jednom okupljanju u Novom Slankamenu.
Trojica muškaraca i Milenko prvo su bili u verbalnom okršaju, a potom su napustili okupljanje. Napolju je došlo do tuče u kojoj je Milenko dobio teške povrede. Prebačen je u bolnicu gde je preminuo 20 dana kasnije, piše Nova. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<
Trojica muškaraca izjavili da nisu imali nameru da ga ubiju, već „da su mu samo zadali par udaraca“, saznaje Nova.rs.
Preti im kazna od dve do 12 godina Više javno tužilaštvo pokrenulo je istragu protiv trojice muškaraca. Njima je zaprećena kazna od dve do 12 godine, saopšteno je za naš portal.
Kako je rečeno iz ove ustanove, u toku današnjeg dana pokrenuta je istraga.
„Povodom Vašeg zahteva od 21.11.2023. godine za dostavljanje podataka o događaju od 9.10.2023. godine u Novom Slankamenu u kojem je jedno lice preminulo, obaveštavamo Vas da je dana 21.11.2023. godine ovo tužilaštvo pokrenulo istragu protiv tri lica zbog krivičnog dela teška telesna povreda u saizvršilaštvu , za koje krivično delo je zaprećena kazna zatvora od dve do dvanaest godina“, stoji u saopštenju.
Milašinović za ubistvo Žižića u kafiću osuđen na 20 godina robije

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.