Izvor: DANuBeogradu.rs, 24.Apr.2024, 10:51

Tribina BEOGRAD ZA POČETNIKE: Velike žene u velikim ratovima

Tribina „Beograd za početnike“ sa podnaslovom „Velike žene u velikim ratovima“ biće održana u petak, 26. aprila 2024. od 18.30, u Galeriji ’73. Gošće u popularnom prostoru u Požeškoj 83a na Banovom brdu su Jasmina Tutunović-Trifunov i Biljana Marcojević, istoričarke iz Muzejažrtava genocida, a moderatorka je novinarka Smiljana Popov. One su bile Neustrašive kad je … Članak Tribina BEOGRAD ZA POČETNIKE: Velike žene u velikim ratovima se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Dečje muzičke svečanosti – DEMUS 2024: Revija pobednika

Izvor: DANuBeogradu.rs, 24.Apr.2024

Revija pobednika Gradskog takmičenja muzičkih sekcija osnovnih škola Beograda – DEMUS 2024 biće održana u Dečjem kulturnom centru Beograd. Na Velikoj sceni „Donka Špiček“ u Takovskoj 8, u petak, 26. aprila 2024. od 10.00, publika će čuti najlepše dečje glasove Beograda. Na završnom...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.