Tri navike kojima će te sigurno uništiti svoju vezu

Izvor: S media, 04.Apr.2010, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri navike kojima će te sigurno uništiti svoju vezu

Želja za stalnim menjanjem partnera, slaba komunikacija i potreba da budete rob veze sigurni su putevi da svoju vezu odvedete ravno u propast.

Postoje sitnice koje vam mogu zagorčati život i udaljiti vas od voljene osobe. Izbegnite ih! Za početak osvestite tri navike kojima će te sigurno uništiti vezu.

Želja za stalnim menjanjem svog partnera

Smetaju vam ponašanja i stavovi koji nisu slični vašima, želite prekrojiti partnerovu ličnost kako >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << bi bila što bliže vašoj? Ponekad je potrebno zapitati se jeste li možda previše egoistični i želite da je sve po vašem i da li ste osoba koja nije spremna na kompromis.

Partnera je najbolje prihvatiti takvog kakav jeste, sa svim nedostacima i vrlinama, jer niko nije savršen. Ako to ne možete, razmislite ima li smisla biti s osobom čije vam ponašanje toliko smeta.

Slaba komunikacija

Stručnjaci savetuju da nikada ne kritikujete čovekovu ličnost nego njegove reči i dela. Nije stvar vašeg ega, stvar je u tome da lepo objasnite šta vas tačno uzrujava i ljuti. Kada se usmerite na celo mnoštvo stvari koje vam smetaju, iz toga sigurno nećete dobiti nikakvo produktivno rešenje.

Nemojte biti rob veze

Ne menjate se zbog partnera, bavite se stvarima kojima ste se bavili i pre početka veze. Ako ste se previše vezali za partnera i srećni ste samo kada ste s njim, morate se pitati zašto ste s njim.

Partnerstvo ne bi smelo definisati osobu nego je oplemeniti. Svako ima svoje hobije, prijatelje i ostale stvari iz prošlosti koje su ga činile i čine ga srećnim. Nikada nemojte zanemariti svoje stare prijatelje i stvari koje vas raduju.

Izvor: vecernji.hr

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.