Tri fenomenalna naslova koji zaslužuju vašu pažnju

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 26.Apr.2023, 21:41

Tri fenomenalna naslova koji zaslužuju vašu pažnju

U četvrtak, na kanalu FilmBox Extra, možete pogledati film „Glavni sastojak“. U ovoj fenomenalnoj priči, Džoel, vlasnik fabrike Ekstrakt, pokušava da se izbori sa bezbroj ličnih i poslovnih problema, kao što su njegova potencijalno neverna žena i radnici koji žele da ga iskoriste. Film će se emitovati od 22.40h.

Za sve ljubitelje akcija, kanal FilmBox Premium će u petak od 21h prikazivati film „Trgovina kožom”. Kada ostareli >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << bivši ubica naleti na manijakalnog svodnika i očajnu devojku pod njegovom kontrolom, odlučuje da je izvuče iz kandži brutalnih gangstera, za koje ljudska bića predstavljaju valutu. Neverovatni kadrovi će vas zasigurno ostaviti bez daha.

Poslednji, ali ne najmanje vredan film koji predlažemo za ovu nedelju jeste komedija „Ljubav iz romana” u kom možete upoznati perspektivnog romanopisca, Nejta Šeparda i prelepu Dženi Sparks, koji se susreću u popularnom njujorškom restoranu. Oboje su nedavno izašli iz komično košmarnih veza. Slučajni susret neočekivano će od njih napraviti cimere, a uprkos ogromnim razlikama, brzo će shvatiti da su celog života čekali jedno na drugo. Film će se emitovati u nedelju na kanalu FilmBox Stars, a kako ga ne biste propustili, podesite podsetnik na 19.30h.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.