Tragate za filmovima koji će vas oduševiti? Na pravom ste mestu!

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 05.Jun.2023, 19:29

Tragate za filmovima koji će vas oduševiti? Na pravom ste mestu!

Isplanirajte svoje obaveze tako da ne propustite ono što će vam ponuditi FilmBox kanali. TV program će biti prepun kvalitetnog sadržaja, a na vama je samo da uživate.

Zbog toga, četvrtak veče rezervišite za omiljenu fotelju ili kauč, grickalice i hladno piće. Na kanalu FilmBox Extra će se od 21h emitovati film pod nazivom „Crvena svetla“ koji govori o psihologu i njenom asistentu, koji zajedno istražuju paranormalne aktivnosti. Istraga ih vodi do svetski poznatog >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << vidovnjaka. Uživajte u glumi koju će vam predstaviti De Niro Robert, Weaver Sigourney i Murph Cillian.

Petak je uvek odličan dan za opuštanje i smeh, zbog čega bi trebalo da pogledate komediju „Loša genetika“. Žena koja je ostavljena jedanaest puta, otkriva, na svoje zaprepašćenje, da ima gubitničke ljubavne gene, a da li će uspeti da im se odupre, saznaćete od 19.25h na kanalu FilmBox Premium.

Drama i misterija kriju se iza naslova „Ujak Nino“ koji ćete moći da ispratite na kanalu FilmBox Stars. Otuđena i prilično disfunkcionalna porodica ponovo se zbližava, kada im iz Italije u Čikago u iznenadnu posetu dođe očev davno izgubljeni ujak Nino. Nakon nedeljnog ručka, udobno se smestite i zavalite u omiljeni kutak dnevne sobe jer će film početi sa emitovanjem od 17.45h.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.