Tom Kruz se zbog religije odrekao i rođene ćerke?!

Izvor: Story, 07.Apr.2015, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tom Kruz se zbog religije odrekao i rođene ćerke?!

Kako prenosi portal TMZ, holivudski glumac već godinu dana nije video Suri

Tom Kruz, Suri, foto: Profimedia

Strani mediji navode da postoje sumnje da Tom izbegava svoju ćerku jer ju je sajentološka crkva, kojoj on pripada proglasila nepoželjnom. Sam Kruz je priznao da svoju ćerku nije video mesecima, jer je snimao peti deo filma Nemoguća misija u Londonu, ali da je brojao sate u želji da je ponovo vidi.

Ipak, prema saznanjima portala >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << TMZ, dve nedelje nakon što se snimanje završilo, Tom nije posetio svoju ćerkicu, a prijatelji njegove bivše supruge, Kejti Holms tvrde da je situacija još gora.

Naime, izvori bliski Kejti tvrde da Tom nije video osmogodišnju Suri gotovo godinu dana, kao i da je razlog tome taj što je Suri, zajedno sa svojom majkom, proglašena nepoželjnom u krugovima sajentološke crkve. Ipak, sajentolozi su ove optužbe odbacili kao netačne.

Kruzov predstavnik za medije tvrdi kako ovo nije istinito i kako je Tom svoju ćerkicu viđao daleko od javnosti.

Podsetimo, nedavno je izašao dokumentovani film o sajentološkoj crki, koji je razotkrio mnoge tajne vezane za njegove članove.

Tom Kruz je već nedeljama pod lupom javnosti zbog navodne veze sa kolegom, Džonom Travoltom. Više o tome pročitajte OVDE.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.