TikTok razmatra uvođenje pretplate

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 21.Jan.2022, 18:22

TikTok razmatra uvođenje pretplate

Za sada nema detalja za koga, kada i kako će funkcija biti dostupna, ali kompanija ističe da je testira.

TikTok je potvrdio da testira podršku za pretplatu. Na ovaj način će kreatori na popularnoj platformi imati mogućnost da naplaćuju sadržaj koji objavljuju.

Kompanija nije objavila nikakve detalje o tome kada bi funkcija mogla biti dostupna, koliko kreatora je testira, niti kako bi struktura pretplate mogla izgledati.

Ukoliko funkcija bude prihvaćena, biće >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << to još jedan potez TikToka u pravcu pomoći kreatorima da monetizuju sadržaj koji kreiraju.

TikTok je ranije predstavio svoj Creator Next hub sa alatkama za monetizovanje, a u decembru prošle godine je omogućio ostavljanje bakšiša kreatorima.

Objava TikToka stiže nedugo nakon što je Instagram najavio da sprovodi testiranje opcije plaćnih pretplata, za manji broj kreatora i influensera.

Izvor: B92

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.