Televizija B92 zvanično postala O2 TV

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 12.Sep.2017, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Televizija B92 zvanično postala O2 TV

Juče, 11. septembra, u 18:30 vanrednim vestima na frekvenciji TV B92 život je započela nova televizija – O2 televizija

Ona će odgovoriti na potrebe duhom mlade, urbane publike i promovisati moderne, visokoenergetske programe.

Gledaoci će se razmrdati uz adrenalinske, žestoke, opasne, zastrašujuće, provokativne, sportske i komične avanture naših televizijskih junaka, dok će moći da predahnu uz O2.TV vesti, koje će voditi dvoje svežih i entuzijastičnih TV lica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << Aleksandra Stanišić i Radovan Seratlić.

Ova kuća uvek daje šansu mladim, kvalitetnim ljudima, zbog čega su pažljivo izabrali voditelje nove generacije i to putem otvorenog konkursa, na koji se prijavilo više od 5000 zainteresovanih. Aleksandra i Radovan će vam svakog dana u 16.00 i 22.00 i vikendom u 16.00, tačno i objektivno, prenositi najvažnije vesti iz zemlje i sveta.

Izvor: B92

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.