Telenor menja ime u Yettel

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 27.Jan.2022, 18:16

Telenor menja ime u Yettel

Kompanija Telenor Srbija danas je najavila da će od marta nastaviti da posluje pod imenom Yettel.

Promena imena biće se u tri zemlje u kojima PPF grupa koristi brend Telenor – u Srbiji, Mađarskoj i Bugarskoj. „Naša poslovna strategija zasniva se na tri cilja: da pružimo najbolje korisničko iskustvo i najmoderniju mrežu, uz visok novo efikasnosti i profitabilnosti. Za ostvarenje tih ciljeva, neophodan nam je jak brend„, rekao je izvršni direktor TMT CEE (Tehnologija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << Mediji, Telekomunikacije za CEE region) PPF Telekom grupe Marek Slačik.

Dodao je da za tu poslovnu grupaciju počinje novo poglavlje u Srbiji, Mađarskoj i Bugarskoj.

Imamo čvrstu i jaku osnovu koju smo stvorili pod Telenor brendom na kojoj ćemo dalje da gradimo odnos sa korisnicima, i stvaramo dodatnu vrednost pod novim, Yettel brendom„, dodao je Slačik.

Yettel je, kako je istaknuto u saopštenju, moderan brend, dizajniran na osnovu istraživanja potreba i trendova na tržištu. Kreiran je sa ciljem da doprinese kvalitetu života korisnika, uz razumevanje sve veće uloge koju tehnologije igraju u svakodnevnom životu ljudi.

Yettel je novo ime, nova reč. Tokom 2022. godine lansiraćemo nove proizvode i usluge, dok nam strateški fokus ostaje nepromenjen: želimo da dalje razvijamo poslovanje i srpsko tržište, doprinosimo privredi i zajednici i ponudimo kvalitetne usluge kroz najsavremeniju mrežu i infrastrukturu„, rekao je generalni direktor kompanije u Srbiji Majk Mišel.

Period promene naziva Telenora počinje danas, završiće se do kraja marta i ne zahteva nikakvu aktivnost korisnika.

Zvanično predstavljanje novog Yettel brenda biće 1. marta. Više informacija možete pronaći na telenor.rs/yettel

Izvor: Beta

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.