Takmičari u „Najslabijoj karici“ gestom „pocepali“ voditelja: Sad moram da vas zagrlim!

Izvor: Luftika.rs, 27.Dec.2023, 12:51

Takmičari u „Najslabijoj karici“ gestom „pocepali“ voditelja: Sad moram da vas zagrlim!

Gest takmičara najnovijeg izdanja kviza „Najslabija karika“ oduševio je gledaoce, a sam kraj epizode posebno je ostao upečatljiv, te se prepričava na društvenim mrežama.
U specijalnoj prazničnoj epizodi kviza na TV Prva takmičari su bili poznati stendap komičari, a iako je delovalo da će se sve završiti kao i obično, desio se toliko emotivni obrt da je i voditelj Nikola Kojo bio duboko ganut, što nije sakrio.
Od devetoro popularnih stendap komičara koji su se borili >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << za pozamašnu svotu novca od 416.000 dinara, u poslednjoj rundi su ostali Semir Gicić i Andrija Dabanović. Pobedu je odneo Semir, koji je izjavom na kraju kviza iznenadio preostale takmičare, ali i voditelja.
Foto: Printscreen TV Prva „Čekaj, Nikola. Neću ja ići kući sa ovim parama. Eto, da podelim jedan dogovor nas komičara i producenta Marka koji je sa nama bio večeras, a to je da ćemo sav ovaj novac, bilo ko da je osvojio, dati deci sa Svratišta u Krfskoj“, rekao je Semir.
Voditelj i glumac Nikola Kojo je ostao dirnut njihovim gestom.
„O, ljudi… Sada ste me pocepali. Moram da dođem da vas zagrlim, obožavam divne ljude i pametne“, rekao je Kojo i dodao:
„Dragi ljudi, ugledajte se na ove ljude, budite i vi humani kao oni“, zaključio je voditelj dok ih je kamera ispratila zagrljene u kadru, prenosi Kurir.
Skandal u kvizu „Najslabija karika“: Izbacili najboljeg takmičara, voditelj ih javno ponizio (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.