Svetlana Ražnatović: Moj SIN je PREMLAD ZA BRAK, ali to je SAMO FORMALNO, bitna je ljubav

Izvor: Story, 24.Nov.2018, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetlana Ražnatović: Moj SIN je PREMLAD ZA BRAK, ali to je SAMO FORMALNO, bitna je ljubav

Iako nije ljubitelj planina, kao ni zimskih sportova, pevačica Svetlana Ražnatović je ipak odlučila da na Jahorini 1. decembra, priredi jedan veliki spektal za svoju vernu publiku. – Ja ne volim planine jer sam jako zimogrožljiva, više volim leto, Sunce, plaže, ali nemam ništa ni protiv planine. Moja deca ih obožavaju, cele zimske sezone su ... The post Svetlana Ražnatović: Moj SIN je PREMLAD ZA BRAK, ali to je SAMO FORMALNO, bitna je ljubav appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Ceca "snežna kraljica" najavila koncert!

Izvor: Mondo, 24.Nov.2018

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović je izgledala kao snežna kraljica, u belom odelu sa šeširom, na konferenciji za novinare na kojoj je najavila koncert na Jahorini 1. decembra. Tada će biti otvorena zimska sezona na ovoj planini.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.