Svet mu se klanjao, a on 3 godine nije izlazio iz kuće, spavao je sa taštom i viđao duhove

Izvor: Luftika.rs, 01.Dec.2022, 15:17

Svet mu se klanjao, a on 3 godine nije izlazio iz kuće, spavao je sa taštom i viđao duhove

Robi Vilijams je poznat kao veliki hitmejker, čije pesme su se nalazile na vrhovima svetskih top lista, a kako slovi za velikog šmekera, decenijama je mamio uzdahe žena širom planete.
Svoju karijeru započeo je u jednom od najpopularnijih boj bendova svih vremena Take That, da bi se zatim otisnuo u solo vode, gde je postigao još veći uspeh – prodao je preko 85 miliona albuma i osvojio brojne nagrade.
Od nedavno je ponovo u fokusu javnosti, pošto je započeo veliku evropsku turneju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << koja nosi naziv po najnovijem kommpilacijskom album „XXV“, na kojoj izvodi svoje najveće hitove.








View this post on Instagram


















A post shared by Robbie Williams (@robbiewilliams)


I dok fanovi maštaju da se nađu u njegovoj koži i osete ukus zvezdane prašine, mnogi ne znaju da je imao brojne probleme u životu, uključujući i one sa mentalnim zdravljem, ali i borbu sa zavisnošću od narkotika.
Borba sa agorafobijom Pevač je 2019. godine izneo je šokantno priznanje koje je kao grom iz vedra neba odjeknulo u javnosti. Robi je tada otkrio da je tri godine bio zarobljen u kući. Zarobljenik sopstvenog uma.








View this post on Instagram


















A post shared by Robbie Williams (@robbiewilliams)


Pevač je bolovao od agorafobije, što znači da se bojao otvorenog prostora. Velika i teška borba sa sobom trajala je od 2006. do 2009. godine.
Otkrio je da je tri godine proveo na kauču jedući čips i gledajući televiziju, dok je u tom periodu, u njegov život ušla je Ajda Fild, njegova supruga, koja je uspela da ga „izvuče iz kuće“ i vrati u javnost, piše Stil Kurir.
Par se venčao 2010. godine, da bi kasnije dobili troje dece: Teodora Rouz (6), Čarlton Valentajn (4) i Kolet Džozefin (11 meseci).








View this post on Instagram


















A post shared by Robbie Williams (@robbiewilliams)


– Kada smo dobili prvu bebu, moja supruga se zabrinula da li se udala za pravu osobu, jer sam tada imao običaj da se sakrijem i prva tri meseca sam samo igrao igricu (FIFA). Prva tri meseca života naše bebe, ja sam igrao igricu.
Ajda je tada rekla: „Sigurna sam da je dobar čovek, ali šta on to radi?“ Nakon tri meseca sam izašao iz svoje „pećine“ i tek tada sam bio spreman da se suočim sa odgovornošću i budem otac – priznao je pevač jednom prilikom.
Foto: Instagram / robbiewilliams Halucinacije i suicidalne tendencije Osim straha od otvorenog prostora, straha od odgovornosti, pevač je priznao da je patio i od telesne disformije i noćnog prejedanja, a ubedljivo nagore je bilo kada je u svojim dvadesetim osetio ozbiljne halucinacije.
Priznao je da je skoro bio u iskušenju da počini samoubistvo jer je imao osećaj da ga progoni duh.








View this post on Instagram


















A post shared by Robbie Williams (@robbiewilliams)


Teške mentalne borbe pevač je vodio dobar deo života, a saznao je i da kuća u kojoj je živeo, izgrađena na nekom groblju.
– Da sam ostao u toj kući, ja bih se ubio – priznao je jednom prilikom.
Robi je tada rekao da su se u toj kući vrata stalno sama zaključavala, da je čuo muziku u pojedinim sobama i korake i to kada je bio siguran da nikog osim njega u toj kući nema.
Tada je bežao u kola i krio se na zadnjem sedištu. Poznato je da je u tom periodu Robi koristio kokain.
Supruga Ajda kao spas i bliskost sa taštom Supruga Ajda, pevaču je bila veliki spas, budući da je nakon njenog pojavljivanja u njegov život, uspeo da prevaziđe sve zavisnosti od opijata, fobije i strahove od odgovornosti.








View this post on Instagram


















A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams)


Inače, pevač je u svet muzike ušao 1990. godine kao član grupe „Take That“, međutim grupu je napustio 1995. želeći da nastavi solo karijeru, koja mu je donela ogroman uspeh.








View this post on Instagram


















A post shared by Robbie Williams (@robbiewilliams)


Pevač je uspeo da prevaziđe mentalne probleme i prepreke, zahvaljujući čemu vodi porodičan život.
Robi je takođe privukao veliku pažnju svojom bliskošću sa taštom.
Naime, njih dvoje su toliko bliski da ona ponekad spava sa njim i njegovom suprugom u bračnom krevetu. Fotografiju gde su njih troje u krevetu, pevač je podelio i na društvenim mrežama.
Izvor: Stil Kurir
Robi Vilijams prodao Benksijevu „antiratnu“ sliku za 5 miliona EUR

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.