Izvor: Luftika.rs, 25.Jun.2023, 15:05

Svaki znak Zodijaka ima svoju srodnu dušu, ali ne znaju svi kako da je pronađu

Bik je znak koji će svojoj srodnoj duši ostati odan do samog kraja. Kada bira svog partnera Biku je važno da je ta osoba pouzdana, da ne spletkari i ne igra igrice jer on za to nema vremena.
Bik voli i zaljubljuje se u romantike koji čine da se oseća kao da je jedina osoba na celom svetu.
Da li ste se ikada zapitali šta astrologija može da Vas nauči o idealnoj srodnoj duši? Analizirajući znak zodijaka možete dobiti precizniju ideju o tome sa kim ćete biti najviše kompatibilni >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << u ljubavi.
Ovo su karakteristike na koje svaki znak treba obratiti pažnju kada je u potrazi za svojom srodnom dušom:
Ovan Srodna duša Ovna: Zabavna osoba, puna samopouzdanja, koja može držati korak sa njim.
Ovan ima agresivno – zabavnu ličnost i voli brz život. Nema vremena za depresiju i potreban mu je partner koji ga može pratiti. Njegova idealna srodna duša je neko ko ima visoko samopouzdanje i ko se ne boji da preuzme rizik.
Potencijalne srodne duše: Ovan, Lav, Strelac, Blizanci i Vodolija.
Bik Srodna duša Bika: Verna i romantična osoba koja je fokusirana samo na njega.
Pravoj osobi Bik će ostati veran do samog kraja, ali treba nekoga ko može uzvratiti njegov snažan osećaj predanosti. Njegova je idealna srodna duša neko ko je pouzdan, neko ko ne igra igre. Bik nema vremena za to. On takođe voli romantične osobe koje mogu učiniti da se oseća kao da je jedina osoba na svetu.
Potencijalne srodne duše: Rak, Jarac, Devica i Ribe.
Blizanci Srodna duša Blizanca: neko inteligentan, sa smislom za humor i dovoljno različit kako bi stvari bile zanimljive.
Blizanci mogu biti vrlo izbirljivi kada se radi o njihovom partneru, tako da biste se trebali osećati posebnim ako Vas odaberu. Njihova idealna srodna duša je neko ko je zabavan, pametan i zanimljiv. Pomaže ako ste dovoljno različiti kako nikada ne bi imali ustajao ili dosadan odnos.
Potencijalne srodne duše: Lav, Vaga, Ovan i Vodolija.
Rak Srodna duša Raka: inteligentna, nežna i senzualna duša puna saosećanja.
Rak ima ogromno srce i mnogo ljubavi koju može da pruži. Ukoliko ga zaista želite osvojiti, morate znati da uzvratite na njegovu šažnju i emociju. Potreban mu je neko ko je dovoljno inteligentan da osvaja njegov um, ali i dovoljno nežan da bi se osećao posebnim i voljenim. Nema puno vremena za sebičnost tako da njegov idealan partner takođe mora biti nežan i saosećajan.
Potencijalne srodne duše: Škorpija, Bik, Ribe i Devica.
Lav Srodna duša Lava: neko ko je siguran u sebe, tajanstven i sposoban zadržati njegovu pažnju.
Lav je najčešće privučen tajanstvenim osobama koje pršte od samopouzdanja. On želi nekoga ko je spreman za avanturu i ko se ne boji rizika. Takođe, želi nekoga ko je dovoljno intrigantan da mu zaokuplja pažnju i da se neprestano raduje onome što tek sledi.
Potencijalne srodne duše: Blizanci, Vaga, Strelac i Ovan.
Devica Srodna duša Device: neko sofisticiran, složen, ambiciozan i potpuno posvećen.
Srodna duša Device je neko složen i sofisticiran poput luksuznog francuskog vina. Ali ta osoba takođe treba biti ambiciozna i društvena, a ne neko ko se po celi dan samo jada i ne postiže apsolutno ništa. Pre svega, Devica treba nekoga ko će biti jednako predan odnosu kao što je i ona.
Potencijalne srodne duše: Škorpija, Jarac, Rak i Bik.
Vaga Srodna duša Vage: neko ko dobro izgleda, ko je pametan i pun samopouzdanja.
Vaga ima visoke standarde kada je u pitanju ljubav i neće pristati na bilo šta. Njena srodna duša verovatno će biti neko ko ima izgled, mozak i samopouzdanje. Oni vole fizičku lepotu jer imaju oko za estetiku. Vage su inteligentne i spori umovi im brzo postanu dosadni. Žele nekoga ko zna šta želi.
Potencijalne srodne duše: Blizanci, Vodolija, Strelac i Lav.
Škorpion Srodna duša Škorpiona: neko ko ga može izazvati i ispuniti njegovu potrebu za strašću i intenzitetom.
Kad ste sa Škorpionom, njegova ljubav je duboka, intenzivna i potpuno bezuslovna. On treba nekoga ko ga izaziva i hrani njegovu strast. Njegova idealna srodna duša je duboka, maštovita osoba koja razmišlja i dubinski oseća, ali koja ne otkriva nužno sve svoje karte odjednom. Oni vole malo misterije i intrige, a takođe su kao i Lav privučeni oštrom inteligencijom.
Potencijalne srodne duše: Riba, Devica, Jarac i Rak.
Strelac Srodna duša Strelca: Osoba otvorenog uma i slobodnog duha koja ga ne pokušava promeniti.
Strelci cene svoju slobodu i nezavisnost i ne treba im neko previše posesivan ko će im visiti za vratom. Njihova idealna srodna duša je neko ko voli zabavu i pristupa životu otvorenog uma. Ne vole beskrajna pravila i rutinu niti im treba neko ko će ih pokušati promeniti ili popraviti kao da su projekat. Njihova srodna duša je neko ko ih može izgraditi i koga mogu povesti na put, a ne neko ko im želi srezati krila.
Potencijalne srodne duše: Lav, Vodolija, Ovan i Vaga.
Jarac Srodna duša Jarca: elegantna, otmena i intrigantna duša sa stilom koja može okupirati njegov um i ostati verna do kraja.
Jarac se ne boji, vrlo je izbirljiv kada se radi o ljubavnicima. Njegov idealan partner mora imati nešto elegancije i stila. Mora biti ponosan na to što jeste. Valjalo bi, takođe, da bude inteligentan, ali iznad svega mora biti pouzdan i veran jer Jarac želi nekoga na koga može računati.
Potencijalne srodne duše: Ribe, Bik, Devica i Škorpija.
Vodolija Srodna duša Vodolije: Posvećena osoba koja voli zabavu, sa uvrnutim smislom za humor i talentom za kuvanje.
Idealna srodna duša Vodolije mora imati zabavnu i ekstrovertnu ličnost i mora biti raspoložena za povremenu avanturu. Takođe ga strašno privlače oštroumne osobe koje imaju uvrnuti smisao za humor. Ako ga možete nasmejati možete ga naterati gotovo na sve. Ako znate da kuvate, to je takođe veliki plus, jer Vodolija jako uživa u hrani.
Potencijalne srodne duše: Vaga, Ovan, Blizanci i Strelac.
Ribe Srodna duša Riba: Samouverena osoba kreativnog uma koja je na njihovoj talasnoj dužini.
Ribe žive u svom svetu i nikada ne shvataju život previše ozbiljno. Njihova idealna srodna duša je osoba sa zdravom dozom samouverenosti, divljim i kreativnim umom, te sposobnošću da misli nelinearno. Najviše od svega treba im neko sa kime se mogu povezati i komunicirati na dubok i smislen način.
Potencijalne srodne duše: Rak, Jarac, Bik, Škorpija.
Izvor: ATMA
Znak u kojem ste rođeni već zna ko mu je srodna duša – saznajte i vi!

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.