Suzana Perić i Snežana Dakić: Ćerke su nas ponovo zbližile

Izvor: Story, 22.Mar.2015, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suzana Perić i Snežana Dakić: Ćerke su nas ponovo zbližile

Zahvaljujući tome što se njihove naslednice kvalitetno druže, voditeljka Snežana Dakić i modna kreatorka Suzana Perić postale su bliske prijateljice, zbog čega su zajedno otišle na zimovanje, gde Laura i Tifani kroje svoje zajedničke tajne

Foto: Marina Lopičić

Kada govore o svom prijateljstvu, voditeljka Snežana Dakić (45) i modna kreatorka Suzana Perić (43) ističu da su se upoznale pre sedamnaest godina. U svoja sećanja ubrajaju nekoliko zajedničkih >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << medijskih i modnih projekata, kao i zanimljiva druženja kada god bi se našle jedna pored druge. U minulom periodu viđaju se intenzivnije nego ikada ranije, za šta su zaslužne njihove ćerke, Snežanina Laura i Suzanina Tifani. Njihove devetogodišnje naslednice su vršnjakinje koje dele zajednička interesovanja, dok njihove mame priznaju kako su im i karakteri veoma slični. Zbog toga su odlučile da ove godine svi skupa odu na zimovanje, na Kopaonik, gde je raspoloženu žensku četvorku zatekao i naš fotoreporter.

- To što se naše ćerke odlično razumeju jeste razlog zbog kojeg smo Suzana i ja odlučile da zajedno odemo na planinu. One su nas ponovo zbližile. Volimo aktivan tip odmora, koji podrazumeva skijanje, kretanje i interakciju. Laura i Tifani se odlično nadopunjuju, komunikativne su i odličan su tandem - govori nam Snežana Dakić, dok predah od skijanja pravi konzumiranjem vrele supe.

- Njih dve su sada dovoljno odrasle da ne moramo sve vreme da motrimo na njih. One pronađu način da se zabave. Danas su recimo bile u školici skijanja, igranje na snegu predstavlja im svakodnevnu zanimaciju, a evo ova supa koju Snežana i ja jedemo bila je namnjena njima, ali su trenutno verovatno u potrazi za nečijim interesantnijim - kroz šalu komentariše Suzana Perić.

Kada nisu na skijaškoj stazi, kreatorka i TV autorka vreme provode u kuglani. I tada ih u stopu prate ćerke. Nakon toga, Laura i Tifani odlaze u svoje sobe gde čitaju neke od dečijih knjiga koje su ponele sa sobom.

- Zanimljivo je čuti ih kako razgovaraju. Često pričaju o modi, što je Suzani i meni zabavno. Obe treniraju gimnastiku, Laura ritmičku, a Tifani sportsku, pa je i sport često među temama njihove komunikacije - opisuje Dakićeva, dok se vlasnica modnog brenda SP nadovezuje rečima: Njih dve imaju svoje male tajne. Baš uživamo u tome da ih posmatramo kako se kvalitetno druže.

Piše: Stefan Tošović


Izvor: Story.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.