Sutra se održava mts Noć Reklamoždera 2015

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 27.Nov.2015, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra se održava mts Noć Reklamoždera 2015

BEOGRAD – Pred nama je nova, kreativna, uzbudljiva, zabavna, egzotična, neočekivana – mts Noć Reklamoždera

Noć čijim idejama aplaudiraju milioni ljudi široms veta. Jedinstvena „LA NUIT DES PUBLIVORES!”.

Smestite se udobno u svoju fotelju u Sava Centru 28. novembra u 20.30h i uživajte u višečasovnoj selekciji najkraćih filmova. Zabavite se uz originalni i umetnički program koji je prikazan s velikim uspehom u preko 150 svetskih metropola.

Za Vas >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << ga je i ove godine odabrao Jean Marie Boursicot, vlasnik najveće reklamoteke na svetu „Cinemateque JMB“.

Glasanje za NAJpopularniju reklamu traje od 2.novembra.

Proglašenje pobednika i najbolje reklame, po ukusu publike, videćete 28. novembra u Sava Centru, na otvaranju mts Noći Reklamoždera 2015.

Prijatelji manifestacije: Institut za istoriju oglašavanja (IIO) i International Advertising Association (IAA)

KARTE za ovu jedinstvenu NOĆ, mix svetskih reklama, muzike i vedre atmosferesu u prodaji na Blagajni Sava Centra i prodajnim mestima Eventim-a, kao i online prodaja www.eventim.rs.

Cena ulaznica je 800 rsd.

mt:s Noć Reklamoždera, Noć na koju se čeka godinu dana, Noć koja se pamti, Noć u kojoj se sanja otvorenih očiju.

www.nocklamozdera.com

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

MTS NOĆ REKLAMOŽDERA 2015: Naše reklame u svetskoj selekciji

Izvor: NaDlanu.com, 27.Nov.2015

Naše reklame u svetskoj selekciji Noći Reklamoždera / La Nuit des Publivores. Kao podršku domaćoj i regionalnoj reklamnoj industriji, tradicionalno na Noći Reklamoždera, između vrednih nagrada, dodeljuje se i jedno posebno priznanje -World tour...World tour je priznanje za one reklame i njene...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.