Sutra kreće jesenja šema Radija B92

Izvor: B92, 05.Sep.2010, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra kreće jesenja šema Radija B92

Beograd -- Sutra počinje jesenja programska šema Radija B92, povratkom na radio talase nekih od najslušanijih emisija u Srbiji poput "Kažiprsta", "Dizanja" i "Peščanika".

U "vruću stolicu" kod Danice Vučenić dolaziće glavni akteri političke i društvene scene u Srbiji, a sve to pratiće i prepoznatljiv muzički i zabavni program.

"Dobro jutro! Vreme je da Dizanje ponovo počinje od 6 ujutru kako ste i navikli, dakle vraćamo se ponovo na staru šemu", kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Miloš Maksimović, voditelj "Dizanja".

"Ustanite u 4 kao i voditelji, da biste od jutra slušali najkvalitetniji muzički i zabavni program, a bićemo naravno i informativni", kaže Miloš.

A kada ekipa "Dizanja" razbudi slušaoce, slede najaktuelnije informacije u "Jutarnjem dnevniku" od 9, a u pola 10 autorka "Kažiprsta" Danica Vučenić postavlja i najteža pitanja svojim sagovornicima u Kažiprstu.

"Nažalost po sve građane Srbije, ali na sreću novinara u Srbiji, Srbija nije dosadna zemlja uprkos obećanju iz 2000. da će ona to postati. Te će pretpostavljam i ove jeseni i zime biti vruća i politička i ekonomska sezona, a Kažiprst će biti u toku kao i uvek i baviće se najaktuelniji dnevnopolitičkim temama", kaže Danica.

Ponedeljkom je u studiju "Kažiprsta" Suzana Trninić, koja će sezonu otvorati intervjuom sa šefom LDP-a Čedomirom Jovanovićem.

"LDP je stranka koja se stavovima po najvažnijim političkim pitanjima razlikuje u odnosu na druge stranke. Cilj nam je da u Kažiprstu u ponedeljak čujemo šta oni nude kao alternativu i koji su to ključni problemi koje LDP prepoznaje u srpskoj politici", kaže Suzana.

Uprkos brojnim spekulacijama u junu, emisija "Peščanik" ostaje deo programa B92. Biće emitovana petkom u istom terminu kad i "Kažiprst", od pola 10.

Sve ovo garantuje da će informativni program radija B92 ostati najslušaniji u Srbiji.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.