Nedelja, 05.09.2010.

16:32

Počinje jesenja šema Radija B92

Danas je počelo emitovanje programa radija B92 po jesenjoj programskoj šemi, na program se prvi vraća "Kažiprst".

Izvor: B92

Default images

Osim "Kažiprsta" na radio talase se vraćaju i neke od najslušanijih emisija u Srbiji poput "Dizanja" i "Peščanika".

U "vruću stolicu" kod Danice Vučenić dolaziće glavni akteri političke i društvene scene u Srbiji, a sve to pratiće i prepoznatljiv muzički i zabavni program.

"Na žalost po sve građane Srbije, ali na sreću novinara u Srbiji, Srbija nije dosadna zemlja uprkos obećanju iz 2000. da će ona to postati. Te će pretpostavljam i ove jeseni i zime biti vruća i politička i ekonomska sezona, a Kažiprst će biti u toku kao i uvek i baviće se najaktuelniji dnevnopolitičkim temama", kaže Danica.

Ponedeljkom je u studiju "Kažiprsta" Suzana Trninić, koja će sezonu otvoriti intervjuom sa šefom LDP-a Čedomirom Jovanovićem.

"LDP je stranka koja se stavovima po najvažnijim političkim pitanjima razlikuje u odnosu na druge stranke. Cilj nam je da u Kažiprstu u ponedeljak čujemo šta oni nude kao alternativu i koji su to ključni problemi koje LDP prepoznaje u srpskoj politici", kaže Suzana.

Uprkos brojnim spekulacijama u junu, emisija "Peščanik" ostaje deo programa B92. Biće emitovana petkom u istom terminu kad i "Kažiprst", od pola 10.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: