Izvor: DANuBeogradu.rs, 31.Maj.2023, 20:18

Subota u Istorijskom muzeju – prateći program izložbe „Čekajući stalnu postavku“

U Istorijskom muzeju Srbije od subote, 3. juna 2023, biće realizovan prateći program izložbe „Čekajući stalnu postavku“ – „Subota u Istorijskom muzeju“. Prateći programi namenjeni svim uzrastima održavaće se svake subote od 13.00 i obuhvatiće stručna vođenja kroz aktuelnu izložbu, stručna vođenja na posebne teme i kreativne radionice za decu. Subota u Istorijskom muzeju – … Članak Subota u Istorijskom muzeju – prateći program izložbe „Čekajući stalnu postavku“ se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Izložbe u Beogradu – jun 2023.

Izvor: DANuBeogradu.rs, 31.Maj.2023

Izložbe u Beogradu, koje su ovde predstavljene, biće aktuelne tokom juna 2023. u galerijama, muzejima i drugim atraktivnim prostorima. * Neke izložbe u Beogradu opširnije smo predstavili OVDE. (danubeogradu.rs) Članak Izložbe u Beogradu – jun 2023. se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.