Studentska organizacija AIESEC otvara prijave za nove članove

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 22.Jan.2016, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Studentska organizacija AIESEC otvara prijave za nove članove

Studentska organizacija AIESEC je najveća organizacija vođena od strane studenata na svetu, a ujedno je i mesto gde možeš pronaći sve ovo

Pozivamo te da se prijaviš za članstvo i postaneš jedan od 400 mladih ljudi u Srbiji koji svakodnevno, radeći na sebi, prave pozitivne promene u društvu.

Kroz rad u timovima u oblasti marketinga, prodaje, ljudskih resursa i projektnog menadžmenta, imaćeš priliku da razvijaš svoje sposobnosti i istražiš sopstveni potencijal. >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << Cilj nam je da zahvaljujući AIESEC-u nakon diplomiranja budeš spremniji za izazove iz realnog poslovnog okruženja, i da sam stvaraš prilike za svoju budućnost.

Ukoliko želiš da učestvuješ u Future Leaders programu i postaneš deo AIESEC-a u Srbiji, popuni prijavu na linku aiesec.org.rs/sam-kreiras-svoju-buducnost nakon čega ćemo te kontaktirati i obavestiti o daljem procesu selekcje i eventu “Upoznaj AIESEC” na kojem ćeš čuti o AIESEC-u iz različitih uglova.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj. Za više informacija posetite aiesec.rs i www.facebook.com/AIESECserbia.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.