Story i Laguna poklanjaju knjigu Tajni život brojeva

Izvor: Story, 09.Jun.2015, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Story i Laguna poklanjaju knjigu Tajni život brojeva

Story i Laguna svojim vernim čitaocima nude mogućnost da osvoje knjigu Tajni život brojeva autora Holma Fribea i Filipa Albersa

Zašto se najčešće poklanja neparan broj cvetova? Zbog čega u avionima Lufthanze nema 17. reda? Zašto su timovi sa 7 članova najefikasniji? Zašto list formata DIN A4 ne odgovara zlatnom preseku? Zašto slučajnost ne izgleda kao slučajnost? I zašto ne možemo imati više od 150 pravih prijatelja, čak ni na Fejsbuku?

Brojevi žive >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << tajnim, nedokučivim životom u čiji smisao ljudska vrsta nije još uvek uspela da pronikne. Ali tajni život brojeva utiče i na sve moguće aspekte našeg života. Ne verujete? Pročitajte ovu knjigu i shvatićete da je veza ljudske vrste sa brojevima praktično neraskidiva od kada je sveta i veka.

U ovoj knjizi su objedinjeni kulturnoistorijska baština, zaprepašćujući nalazi i provereno stručno znanje o svetovnoj moći, simbolici i nezavisnom životu brojeva – a uz to i praktično uputstvo za upotrebu u svakodnevnom odnosu sa njima.

Brojevi su naši prijatelji i naši nemezisi, naši saputnici kroz život, oni prožimaju sve, od datuma našeg rođenja, do datuma naše smrti, njihova moć je čudesna i naprosto nerazumljiva a njihova sveprisutnost u istoriji ljudske civilizacije je svakako jedna od najvećih misterija ikada. Jednačina koju još nismo rešili.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem mejla redakcija@story.rs

Molimo vas da u mejlu navedete vaše ime, prezime, adresu i naziv knjige koju želite da osvojite.

Dobitnik će biti obavešten mejlom, a poklon se može preuzeti u Vlajkovićevoj 8.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.