Stiže nova limitirana serija – Absolut Electrik

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 19.Nov.2015, 08:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže nova limitirana serija – Absolut Electrik

Pernod Ricard-ov brend, Absolut predstavio je najnoviju limitiranu seriju proizvoda – Absolut Electrik

Nova limitirana serija je dostupna u električno plavoj i srebrnoj boji, koje dočaravaju atmosferu noćnog kluba i energiju koja svaku noć može da učini „električnom”, nastavljajući misiju Absoluta da transformiše noćni život kroz kreativnost, navodi se na sajtu ove kompanije.

Absolut Electrik je nastavak tradicije brenda da uvodi limitirane serije proizvoda >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << krajem godine. Prethodne limitirane serije uključile su i ediciju inspirisanu saradnjom sa Endi Vorholom, kada je Endi Vorhol originalna slika Absolut flaše transformisana na oblik flaše, kao i Absolut Unique, u okviru koje je napravljeno četiri miliona jedinstveno dizajniranih flaša.

Electrik limitirana serija najavljuje niz jedinstvenih događaja širom sveta kao deo Absolut Nights platforme, koja koristi noćni život kao kreativno platno da kroz tehnologiju pomeri granice. Događaji uključuju futurističnu kućnu žurku u centru Los Anđelesa, koja transformiše tipične rituale kućne žurke, kao i istraživanje budućnosti noćnog života u Londonu kroz virtualnu realnost, napominju iz Pernod Ricarda.

„Energetičan dizajn Absolut Electrik flaša otelotvoruje misiju Absoluta da transformiše noćni život van uobičajenih okvira. Nastavljajući se na uspeh kampanje Absolut Nights, tokom koje smo transformisali različite elemente noćnog života u gradovima širom sveta, sada inspirišemo potrošače da kreiraju svoj Absolut Night kod kuće“, poručuje Gaia Gilardini, direktor globalnih komunikacija u Absolutu.

Nova limitirana serija dostupna je širom sveta u oko 2,5 miliona flaša, i u prodaji je od oktobra 2015. Prvenstveno je namenjena off trade kanalu, dok će se manji deo naći u HoReCa segmentu.

Izvor: InStore

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.