Stiže Coca-Cola telefon

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 26.Jan.2023, 12:03

Stiže Coca-Cola telefon

Na mrežama su se pojavile nove informacije i fotografije, pa će se ovakav telefon izgleda uskoro naći u prodaji, doduše za stanovnike Indije.

Poznati indijski bloger Mukul Šarma objavio je tvit u kojem stoji da će se telefon sa Coca-Cola brendom premijerno pojaviti u prvom kvartalu godine, što znači da bi za nekoliko sedmica mogao biti dostupan ljubiteljima planetarno popularnog pića. Šarma kaže da kompanija koja se bavi proizvodnjom osvežavajućih pića uveliko sarađuje sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << jednim proizvođačem pametnih uređaja, kako bi se brendirani telefon što pre pojavio u prodavnicama.

Radi se o Realme 10 4G telefonu.

Ukoliko se najave obistine, treba očekivati da će Coca-Cola telefon imati 6,5-inčni FHD+ AMOLED ekran sa brzinom osvežavanja od 90 Hz. Hardver pokreće MediaTek Helio G99 čipset sa radnom memorijom kapaciteta 8 GB, uz mogućnost dodavanja još 8 GB virtuelnog RAM-a, koji ćete „uštinuti“ od sistemskog skladišta.

Coca-Cola fanovi koji se odluče za kupovinu ovog telefona imaće priliku da koriste glavnu kameru od 50 megapiksela i prednju od 16 megapiskela. U slučaju da se zaista radi o Realme 10 4G, kupci uređaja u okviru Hi-Res audio podrške mogu računati i na 3,5 milimetarski priključak za slušalice, što je danas retkost, čak i na uređajima niže klase.

Baterija ovog uređaja ima kapacitet od 5.000 mAh sa SuperVOOC punjačem snage 33 W.

Ovo nije usamljen primer lansiranja brendiranih pametnih uređaja. Pepsi je u novembru 2015. ponudio fanovima svoje brendirani telefon koji je nastao u saradnji sa kineskim proizvođačem Shenzhen Scooby Communication Equipment. KFC je 30-godišnjicu svog poslovanja u Kini obeležio projektom sa kompanijom Huawei, pa su fanovi poznatog lanca restorana imali priliku da tokom 2017. godine sebe obraduju telefonom pod nazivom „KFC Huawei 7 Plus“.

Izvor: https://www.benchmark.rs/

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.