Izvor: Luftika.rs, 02.Apr.2024, 10:17

Stigao je najjači retrogradni Merkur do sada i “izuće iz cipela” 4 znaka Zodijaka

“Retrogradni Merkur” jedna je od najkontroverznijih pojava u astrologiji i obično se vezuje za negativan i izazovan period.
Tokom naizgled retrogradnog kretanja Merkura, deluje kao da se planeta najbliža Suncu kreće unazad, za šta su drevni astrolozi verovali da u velikoj meri utiče na naše živote.
Ovog puta, Merkur je ušao u fazu retrogradnosti 1. aprila u 11.14, a iz nje izlazi 25. aprila u 13.54. Najpre će biti u Ovnu, a potom u Biku.
Na koga će najviše uticati ovaj retrogradni Merkur?
Blizanci Pošto znak Blizanaca vlada komunikacijama, na koje Merkur utiče u velikoj meri, ljudi rođeni od 21. maja do 20. juna mogu da očekuju mnogo problema koji se tiču ove oblasti.
To znači da ćete možda...

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.