Šta se desilo sa Britni Spirs: Nekada jedna od najlepših žena sada izgleda neprepoznatljivo (FOTO)

Izvor: Story, 29.Apr.2015, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta se desilo sa Britni Spirs: Nekada jedna od najlepših žena sada izgleda neprepoznatljivo (FOTO)

Slomovi kroz koje je pevačica prolazila tokom karijere ostavili su na njoj traga, pa tako devojka na koje su se tinejdžerke ugledale sada izgleda potpuno drugačije.

Britni Spirs, foto: Profimedia

Svi pamtimo preslatku devojčicu koja je sa kikicama u mini suknji đuskala uz veliki hit Baby one more time. Devedesetih godina ona je izgledala neverovatno, bila je gimnastičarka a milioni devojaka kačili su njene postere po zidovima svoje sobe.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Story <<
Međutim, propali brakovi i nervni slomovi ovu lepoticu ipak su koštali i karijere ali i nekada zavidne figure.

Britni se na utakmici svog sina Džejdena pojavila u izdanju u kojem je mnogi nisu prepoznali. U ležernoj majici, širokom šorcu i japankama, nekada pravi primer fantastične figure otkrila je opuštene butine.

I sve je to u redu, s obzirom da je Britni majka dvojice dečaka, da uporno ne pokušava svetu da plasira fotke na kojima izgleda vrhunski, poput manekenke.

Posle će da kaže da ništa nije retuširano. Ma, važi.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.