Šta je za nas lepotica, a šta ostatku sveta (FOTO)

Izvor: Mondo, 20.Avg.2015, 06:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je za nas lepotica, a šta ostatku sveta (FOTO)

Pogledajte kako u 18 zemalja sveta, uključujući i Srbiju, vide idealno žensko telo.

Šta je savršeno žensko telo zavisi od toga koga pitate i gde ta osoba živi. Dokaz je projekat "Percepcija savršenstva", koji je realizovan u Velikoj Britaniji.

Fotografiju jedne devojke u donjem vešu obradili su u fotošopu dizajneri iz 18 zemalja (14 muškaraca i 4 žene), ali tako da njena nova fotografija odražava estetske standarde specifične za te zemalje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
"Cilj ovog projekta je da se bolje razumeju potencijalno nerealni standardi lepote i da vidimo kako takva očekivanja variraju širom sveta", kažu tvorci projekta.

Dizajneri su "fotošopirali" sve: od veličine njenog struka do obuće, boje kose, dizajna donjeg veša.

Neke fotografije su imale tek minimalne izmene, dok je na drugim original jedva prepoznatljiv, kao što je slučaj sa fotografijama iz Italije i Kine.

U projektu je učestvovala i Srbija, pa pogledajte u foto galeriji, kako mi, a kako ostali vide savršeno žensko telo:

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.