Šta gledate ove nedelje: Od romantike i smeha do akcije i drame

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 17.Apr.2024, 10:43

Šta gledate ove nedelje: Od romantike i smeha do akcije i drame

Ljubitelji romantičnih komedija, ovo je za vas – četvrtak, film „Zavejani“, kanal FilmBox Extra, 21h. Ovaj film predstavlja priču gde nakon užasne veze za jednu noć, dvoje stranaca se bude zavejano nakon mećave koja je u led okovala čitav Menhetn. Oni su zarobljeni u malenom stanu, primorani da upoznaju jedno drugo mnogo bolje nego što je to običaj kod veza za jednu noć.
Smeh je uvek lek za sve, zbog čega i sutradan, u petak, ali na kanalu FilmBox Premium možete pogledati još jednu komediju pod nazivom „Čuvar zoološkog vrta“. U ovom filmu grupa životinja iz zoo vrta odlučuje da prekrši kodeks ćutanja kako bi pomogla svom simpatičnom čuvaru da pronađe ljubav,...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.