“Srećko je silovao dedu, pustite nas”: Saša i Dalibor pokušavaju da se opere za ubistvo Stanimira

Izvor: Luftika.rs, 22.Mar.2024, 13:29

“Srećko je silovao dedu, pustite nas”: Saša i Dalibor pokušavaju da se opere za ubistvo Stanimira

Istraga koju vode Više javno tužilaštvo i policija utvrdiće ko je kakvu ulogu imao u ubistvu Stanimir Brajkovića (74) iz Mladenovca u zatvoru u Padinskoj Skeli.
Dvojica prijatelja i zatvorskih pajtosa na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu krivicu su svalili na trećeg osumnjičenog. Saša Stanković (20) i Dalibor Petrović (22), nezvanično, pred tužiocem rekli su da je Srećko Stefanović (20) mučio i silovao Brajkovića, piše Telegraf.
Čak su dodali da su “morali da rade sve što im je on govorio jer u suprotno će i njih ubiti”. Međutim, istraga će utvrditi da li govore istragu.
– U ovom trenutku Saša, Dalibor i Srećko su osumnjičeni za teško ubistvo u saizvršilaštvu. Pod istragom...

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.