Ovo su monstrumi iz Padinske skele: Srećko, Saša i Dalibor osumnjičeni za jezivo silovanje i smrt cimera u ćeliji

Izvor: Luftika.rs, 21.Mar.2024, 13:32

Ovo su monstrumi iz Padinske skele: Srećko, Saša i Dalibor osumnjičeni za jezivo silovanje i smrt cimera u ćeliji

Srećko Stefanović (20), Saša Stanković (20) i Dalibor Petrović (22), trojica su osumnjićenih za brutalno prebijanje i silovanje penzionera iz Mladenovca, Stanimira Brajkovića (74) u zatavoru Padinska skela u Beogradu!
Istagu protiv njih, podsetimo, vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu koje ih sumnjiči za teško ubistvo u saizvršilaštvu.
Na predlog tužilaštva, posle saslušanja, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu je osumnjičenima odredio pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo, piše Kurir.
UBIJENI STANIMIR BRAJKOVIĆFOTO: PRINTSCREEN/FACEBOOK Prema naredbi za sprovođenje istrage, osumnjičeni su od polovine januara do 4. februara ove godine, kada je nesrećni...

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UBICE SVALJUJU SVE NA JEDNU OSOBU "Blic" otkriva detalje sramne odbrane osumnjičenih za smrt i mučenje u zatvoru: Evo šta su PRIZNALI!

Izvor: Blic, 21.Mar.2024

Saša Stanković i Dalibor Petrović, koji su osumnjičeni da su u zatvoru zajedno sa Srećkom Stefanovićem mučili i silovali do smrti deku Stanimira Brajkovića na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu izneli su svoje odbrane i pokušali da krivicu svale na jednog od njih.

Nastavak na Blic...

“Srećko je silovao dedu, pustite nas”: Saša i Dalibor pokušavaju da se opere za ubistvo Stanimira

Izvor: Luftika.rs, 22.Mar.2024, 13:29

Istraga koju vode Više javno tužilaštvo i policija utvrdiće ko je kakvu ulogu imao u ubistvu Stanimir Brajkovića (74) iz Mladenovca u zatvoru u Padinskoj Skeli.. Dvojica prijatelja i zatvorskih pajtosa na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu krivicu su svalili na trećeg osumnjičenog....

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.