Špela Levičnik Oblak, predavač na Branding Conference 06

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 02.Maj.2016, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Špela Levičnik Oblak, predavač na Branding Conference 06

Karijeru je započela kao copywriter u jednoj maloj lokalnoj agenciji koja je bila savršeno tlo za kasnije učenje i razumevanje brand priča

Novu operaciju – GREY LJUBLJANA započinje 1996. godine, kao i novu karijeru kao direktorica menadžmenta.

U agenciju LUNA TBWA prelazi 2002. godine kao zamenik direktora u prvoj godini, a godinu kasnije kao direktorica menadžmenta, te 2008. godine kao regionalna direktorica.

Tokom cele karijere pokušava da vidi dalje od >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << svog dnevnog posla, ili kroz učestvovanje u komori za nacionalno oglašavanje ili u Asocijaciji menadžera. Čvrsto veruje da možemo postići više i bolje ako delimo, pričamo i sarađujemo.

Moja supermoć je: Sposobnost da slušam

Kad bih bila brand, bila bih: Teško je odabrati samo jedan, ali poštujem Dove

Moj najveći strah je: Stajati mirno

Moja životna filozofija: Uvek gledati na život sa vedrije strane

Najčudnija navika: Nije čudna, ali je veoma izazovna: Volim pisanje scenarija za filmove i TV serije

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.