Izvor: Advertiser-Serbia.com, 04.Jun.2023, 20:01

Šokantno iskreni: Brend koji je uspeo da iznenadi potrošače

Nisu retki oni koji su stava da je internet pun prevaranata koji žele nešto da nam prodaju, reklame koje iskaču sa svih strana i obećavaju nam “kule i gradove”, svi se hvale kako su najbolji, najbrži, najpovoljniji… A nama je samo potreban neko kome možemo da verujemo.

Navikli smo na laži i “ulepšanu stvarnost” u reklamama, i zato nas ne samo iznenadi, nego i šokira kada je neko iskren. Takva je reakcija većine potrošača u Srbiji na bilborde i oglase ePlanete kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << je ovaj brend najavio svoju internet prodavnicu.

Da, i ePlaneta priznaje da to radi zbog zarade, što je i normalno, ali da nam brend kaže da nam neki proizvodi možda i neće biti potrebni, da su obezbedili besplatnu dostavu samo kako bismo posetili baš njihov portal… takve reči nismo navikli da čujemo od brendova. I predstavljaju pravo osveženje u komunikaciji brendova!

Iza kampanje sa ponosom (iskreno) stoji tim agencije DRV: eplaneta.com

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.